Friday, 14 October 2011

Setelah empat tahun tak kayuh gerek.

Cik Oh! | 10:34 |

Aku sangat excited nak kayuh gerek, maklumla dah lama sangat tak kayuh mende alah tu kan.haha

ciap cross trafic light lg...g beli char kow teaw n ABC
ni memang da bukan riadah dah...maen redah je kat jalan raya dowh...
Ingat ayat wana time tu masa nak cross bile lampu dah hijau..."rase gementar la plak"hahaha
Mana tak kalot, gerek kena hantaq sebelum pukol 7 mlm.
time tu memang da lewat...hehehe

len kali kite uat lagi ye kawan2.^_~

Awal2 ni relek lagi senyum2...

yang ni lagi la...macam cikgu ajaq pj dah.haha

kak pah pun leh senyum lagi...he
wana?takyah cakap la...tgk tu,sempat lagi pose ala2 tak penat.haha

Cik Original Hime (ramai y komen kutuk aku tak sampai kaki)grrrrrr.takpe2.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...