Saturday, 15 October 2011

Ladang Anggur di Empangan Beris, Kedah.

Cik Oh! | 01:11 |

Beberapa hari yang lepas, jugak sebelum aku balik ke usm, aku n keluarga g jenguk2 tok kat Felda telaga batu, sik...

 Asyraf, aku & shu

Kebetulan, dah lame tak jalan2 kat situ, so kami curik peluang la pegy merayap2 kat ladang anggur tu...
Niat nak g lepak kat empangan beris ja...tapi da alang2 dekat kan...balun je.huhuhu
Untuk yang ade student card cam aku?? hargenya...Free maaa...hehe.juz tunjuk kad je b4 masuk ke ladang.he

Untuk yang kecik macam si asyraf ni...RM1 je...Untuk dewasa, due ringgit kalo tak salah.alamak..da lupe.haha

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...