Sunday, 29 May 2016

Ajiq masuk jawi dah.

Cik Oh! | 21:04 |


Iman pun nak men game jgk..
Tu game untk org masuk jawi je iman.๐Ÿ˜
Jangan kacau sarang tebuan tu ha..๐Ÿ˜„

posted from Bloggeroid

Saturday, 28 May 2016

Imani mula menapak

Cik Oh! | 09:14 |


May 26
Yeayy..ank ibu dah mula menapak 3,4 langkah dah.he.๐Ÿ˜€
Alhamdulillah..

posted from Bloggeroid

Kenduri khatan

Cik Oh! | 04:52 |


Sori ayh..
Ayh tkde ok..
Ni ibu ngn imani je..๐Ÿ˜˜

posted from Bloggeroid

Thursday, 26 May 2016

Dap2

Cik Oh! | 22:22 |


Teman suami mam ni..
Eskrem y dap2..๐Ÿ˜‡
Kat cafe area jeti lumut je..

posted from Bloggeroid

Anak ibu hebat

Cik Oh! | 22:16 |



๐Ÿ˜ญ imani tunggu ibu tau..
Ibu keje..

posted from Bloggeroid

Lawatan ppki ke pulau pangkor

Cik Oh! | 22:06 |


Muke ibu mengandung..
Dah 7 bln lebih pn bleh lg ikut rombongan sekolah.
Cikgu2 tk pyhla nk bg alasan y pelbagai kalo nak mengelat ok..๐Ÿ˜€
Mengandung bkn alasan terbaek!!
Anak kecik pun bkn alasan bagus tknk ikut program sekolah!
Aku relek je g pangkor walaupn tengah sarat..tinggalkan anak kecik lg kat umh tau.demi sebuah pengorbanan y sbenanye tak seberapa pun.
So,cikgu2..
Jgn suka mengelat ok.
Keje guru ni 1 amanah y akn d persoalkan d dalam kubur nti..
Bukan keje makan gaji kumpul harta berkepok2 tp tugas buat heler beler jek.
Sekian.
posted from Bloggeroid





Keputusan eg tukar jun 2016

Cik Oh! | 21:58 |


Ku terasa kecewa..๐Ÿ˜ฅ
Yang sepatutnya dapat tukar,tak dapat.
Yang tak berapa perlu tukar dapat pulak tukar
๐Ÿ˜ญ

posted from Bloggeroid

Spring's leaf cafe alor setar

Cik Oh! | 21:47 |




Cuba yang ni malam ni..




Iman yang serabut.jerit2 sebab dah mengantuk.


Ayah melayan tuan besaq.dah start buat perangai.tak dok diam.


Time ni nak duduk lg



Boleh tahan jugak.pada aku cheesy wages die sdp sgt.kentang rangup.sos nye sdp..

Springs leaf Chicken chop pn terbaek..
Aku cuba beef bologness.memang terbaek ..puas hati kot.harga pun berpatutan!!

posted from Bloggeroid

Dialog suami isteri terlampau.

Cik Oh! | 21:28 |

Geram je..kita ni ingat betol2.rupanye si suami maen2 kan kita.eee..

Abg="ayang..abg ade bunga untuk ayang.ayang mesti suka."๐Ÿ˜
Kata si suami sambil menggapai sesuatu dari tempat duduk hadapan.
Isteri pun excited nauu..

Ayang= "yeke?mana2?"๐Ÿ˜
Kata si isteri dgn wajah macam nak percaya ke tak.haha๐Ÿ˜„

Abg="ni diee.."
Taraaa..sambil mengangkat sepuluh tangkai petai.
Abg="ayang mesti suka kan??kan2?haha"๐Ÿ˜๐Ÿ˜„

๐Ÿ˜ซSi isteri tanpa berlengah2 dengan penuh rasa geram ambik petai tu n letak kat atas kepala si suami yang dah buat lawak terlampau tu.geram.haha

Ayang="nahh..hambik kau! Bunga la sangat.."๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„

posted from Bloggeroid

Sunday, 22 May 2016

Lepak kat marina wing lumut

Cik Oh! | 06:32 |


Mak buyung lame gle tk lepak sini.
Last lepak sini time mude2 bru btunang๐Ÿ˜

Haa๐Ÿ‘†ni time drh tgh manis.๐Ÿ˜Š

Sekarang...

Bkn drh tgh manis,tp dtg time mengandung hb rendah.haha๐Ÿ˜…


Imani serabut sungguh..cori,imani celecema tau!๐Ÿ˜ tk bpe nk sihat..
Asyik buat prangai je.


Lepak2 mkn icecream tepi pantai

posted from Bloggeroid

Shellout bajet

Cik Oh! | 03:00 |


Haa..pekena ni kat seri manjung,perak.
Rm30 aje tau..

Sedap,jimat n berbaloi..
Iman pun suke๐Ÿ˜˜
Tgk org cine pn rmai mkn kat sini..

posted from Bloggeroid

Saturday, 21 May 2016

Imani turns 1

Cik Oh! | 21:12 |


Baru harini dpt sambut setahun imani.
Selamat hari lahir sayang..
Geram tgk kek ye..
Tk sempat nak bgambar iman dah tepuk kek.haha๐Ÿ˜„



posted from Bloggeroid

Friday, 20 May 2016

Pantai Teluk Batik

Cik Oh! | 15:17 |


Ibu usahakan imani lakar kenangan mandi pantai kat teluk batik..buat kali pertama๐Ÿ˜Š


He..alhamdulillah,๐Ÿ˜Šanak ibu tak pancing langsung dengan pasir pantai..relax je main pegang2 pasir walaupun stengah2 parent memang tk suka n kdg tk bg pun anak sentuh2..
Kotorla sgt..kita pun asal kejadian dari apa???huhu


Walaupun jap je dpt main2 tp tkpe,nti ibu ayh bwk imani ngn adik lak ek..hehe๐Ÿ˜


Ibu plak suke kutip remis..rupenye pasir y terjojol2 tu ada remis.baruku tahuu.๐Ÿ˜‚

Ayh pun sme.kalot je nk mandi..๐Ÿ˜…
Pastu sibok nak cite kat iman tmpt dating lame ibu ngn ayh.haha

posted from Bloggeroid

Sunday, 15 May 2016

Selamat hari guru

Cik Oh! | 20:04 |


Nampak menonjol d situ.

ahaks๐Ÿ˜œ

posted from Bloggeroid

Dusta belaka

Cik Oh! | 09:22 |


Tipuu...kembang buleh...
Terapung tak buleh.

๐Ÿ˜
Sbenanye membe usm dlu y course kimia da gtau semua ni...

Tp nak try jgk kan???
Rasekann!!!

Lebih gambaq ja viral2 ni semua.
Untuk org2 kategori seni2 cm aku ni mmg cptla pcya...

posted from Bloggeroid

Tidola sayang...hari da malam๐Ÿ˜ช

Cik Oh! | 08:58 |


Pkoi bpe imani nak tdo ni...ibu da mengantuk..

Ibu da abeh meter ni...

Sok kan hari guru...
(plizlah..tkdak kena mengena pom..๐Ÿ˜…)

posted from Bloggeroid

Friday, 13 May 2016

Hadiah pertama

Cik Oh! | 04:33 |


Cewahh.imani maen2 dgn hadiah pertama.
Maklong bg.
Tq maklong..

posted from Bloggeroid

Wednesday, 11 May 2016

Selamat hari lahir nurul iman imani muhamad imran

Cik Oh! | 20:24 |


12mei2016
Semoga imani menjadi anak yang solehah..
Hormat orang tua,
Di sayangi semua..
Jadi anak yang cerdik pandai..
Mendengar kata..
Jangan mudah terpedaya dgn mainan dunia..
Membesarlah dgn sihat sempurna!!
Ibu & ayah sentiasa d sisi imani..
Selamat hari lahir sayangku..

Moga menjadi kakak sulung y terbaik dalam keluarga kita syg.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜

posted from Bloggeroid

Tuesday, 10 May 2016

Birthday goodies iman imani

Cik Oh! | 06:58 |


Goodies untuk birthday imani dah siap packing..
Tunggu nak d edarkan je khameh ni.he๐Ÿ˜Š
Iman punye birthday ibu y melebih..๐Ÿ˜†

posted from Bloggeroid

Minggu pendidikan khas 2016

Cik Oh! | 02:15 |


Juai2..
Keychain ada..penanda buku ada..butang ada..
Tak sangka.laku kerass.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Rojak n buah potong pn hado..








Ni untk perasmian
m








posted from Bloggeroid

Seketul imani di Bukit Bendera

Cik Oh! | 02:02 |


Alamak..dah laen 100%..last nek bukit bendera time zmn bercinta..

Nek tram y mcm kotak n slow sgt2..pastu bpusu2 brebut2 ngn bangla la..nepal la..hindustan la..haha

Skang da lawa bnyk la..tepuk sikit..
Tram pn laju je..tkdela bpusu2 sgt..
Dah kau g time cuti..jgn nk slhkn org bcutila na..haha.sbb kau pn tengah cuti..
Gila beratur panjang..

Siap org tu jejak kaseh ngn membe zmn skolah lg.ahaks๐Ÿ˜œ

Kenangan kte la abg..ngn imani..







posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...