Sunday, 13 November 2016

Anak

Cik Oh! | 12:02 |


Anak itu anugerah Allah y tak ternilai..
Jgn diabaikan..
Cuba pandang muke dorg time dorg tgh tido..kau akan rasa satu perasaan y tbe2 je dtg..
Perasaan sayang..kasih..
Terima kasih Allah..
Hadirkan insan2 ini sbgai penyeri hari2 ku y kdg2 mendung..huhuhu😄
Iman imani..keimanan kepercayaanku..
Dhiya nur imani..sinar kepercayaanku..😘
Ibu tak perlukan apa2 pn selain kalian💗

posted from Bloggeroid

Monday, 7 November 2016

Happy birthday my husband 2016

Cik Oh! | 22:13 |


Tekejut tau titer..haha
Sukela tu dpt bunga chocolate..
Happy birthday abg..
😘
Suke kan..suke kan..😄
Semoge abg terus kuat menjadi si tulang belakang keluarge kte..
Tak tertulis kalau nak tulis kat sini segale pgorbanan abg y org tak nampak dek mata kasar mereka..
Terima kaseh walaupn kita pjj abg sentiasa manfaatkan masa2 abg untk ima n anak2 tnpa mengira penat..
Walaupn jauh,setiapkali ima n anak2 tak sihat abg usahakan untuk ada kat sisi kami..
Tak pernah tak ada bila ima perlukan abg..😃
Suami isteri y duduk bersama pn hubungannya tak secomplete ini..😊
Segalanya cukup abg beri..
Ima belajar dan sentiasa belajar untuk sentiasa bersyukur dgn apa y ada..
Y penting kaseh sayang y abg bg sentiasa mekarr mewangi..😜 kalo tbe2 kurang tu kompem ada something wrong somewhere..hehehe😁
Cewahh.gile jiwang.haha
Setaun sekali ja jiwang.kann..haha
Hahhh..💗
#nakdapatpahala
#jiwanguntuksuamisahaja

posted from Bloggeroid

Sunday, 6 November 2016

Susah rupanya nak jadi kakak ni..😁

Cik Oh! | 05:29 |

Ibu tgh cara ke adik,kakak mula uat keja..maen bedak sejuk..hadoi..





Nti iman da besaq,iman tgk ni mst gelak2 je lucu.😙

posted from Bloggeroid

Baby besaq

Cik Oh! | 05:16 |


Awat tu..tringin nk jd baby blek ka kakak.haha. 😄

posted from Bloggeroid

Iman vs alia

Cik Oh! | 05:12 |


Imannn..awat buat lagu ni..no no no..ibu tk ajaq jd gengster tau.haha

Iman hat tengah..nak tgelak pn ada tgk perangai depa ni...hukhuk

posted from Bloggeroid

Saturday, 5 November 2016

Bonding time ibu n iman.

Cik Oh! | 19:08 |


Ayah..ibu ngan iman nk g amek chu kat ktm a.star ni.

Ayah mohon jeles..

Sorry iman comot sangat.chu bg minum ais tau ayah..

Happy meals dpt ni je.huhuhu

posted from Bloggeroid

Moment2 adik & kakak

Cik Oh! | 19:02 |





posted from Bloggeroid

Dating ngan ibu je.

Cik Oh! | 18:58 |



Ayah mohon cemburu tgk pic ni..

posted from Bloggeroid

Dhiya 3bln dah bleh menerap!

Cik Oh! | 18:55 |

Cian anak ibu.bru 3 bln 4 hari dah bole menerap.pulun sampai buleh..he





Keletihan lalu ketiduran.haha

posted from Bloggeroid

Home sweet home..

Cik Oh! | 18:18 |


Dhiya dah boleh balik..
Alhamdulillah dah sembuh sepenuhnya..
Keluar ward setelah seminggu lebih berkampung dalam ward.
Semua orang salahkan ibu..
Salahkan ibu sbb dhiya demam walaupun bru 2bln..
Salahkan ibu sbb dhiya batuk kokol..
Sedangkan ibu habis-habisan mempertahankan kesihatan anak ibu..
Mulut orang memang tak boleh nak kawal..
Memang keluar je ward ibu say sorry la pada mama apak..ibu tkkn dedahkan dhiya pada org ramai..
Kenduri pn ibu tk g..
Duduk je kat umh..kuarantin!
Maafkan ibu sayang..

posted from Bloggeroid

Makin sembuh

Cik Oh! | 18:03 |






Alhamdulillah..dhiya makin sembuh..kuat sungguh anak ibu..
Tq ayah..temankan dhiya siang dan malam..walaupn asyk kene marah ngan ibu sebab ayh slalu lupa bwk brg y ibu pesan.haha
Hati ibu meronta2 nak balik..rindukan kakak iman..
Ibu tk benarkan apak mama bwk iman dtg sbb takut berjangkit..

posted from Bloggeroid

Hospital seri manjung,perak

Cik Oh! | 17:56 |

Ibu minta untk tkrkan dhiya ke hospital seri manjung..sbb ibu tk slesa kat changkat melintang..
Dhiya aslnye cuma demam dah berjangkit batuk dgn kanak2 lain kat sini..allah..jd makin teruk..
Tk dpt ibu gambarkan perasan ibu sepanjang jaga dhiya kat sini..
Berpantang tp mcm tk berpantang..sedih,lembik lutut masih terasa..











Doktor sahkan dhiya terkena batok kokol pula..
Ibu,ayah,adik semua kena makan antibiotik untk elak dr melarat dan berjangkit..

posted from Bloggeroid

September10

Cik Oh! | 17:47 |


Lepas nurse mandikan adik..adik nampak segar sihat je.
Ibu ingat adik da lege..
Rupanye baru permulaan..
Ibu dah ilang rasa takut n tak heran lgsg brmalam smentara dlm wad bersalin ni..walaupn kita bdua je tgl..

posted from Bloggeroid

Dhiya Demam sewaktu umur dua bulan!

Cik Oh! | 17:43 |


Allahuakhbar!
Ank kecik ibu demam..risau bukan kepalang.selamat time ayah ada adik demam.
Terus bwk g hospital changkat melintang!
Sesungguhnya ibu bagai nak menjerit menangis tgk ank ibu demam menggeletar sejuk panas..
Warded sehari sebelum akekah adik..
Patutla adik tdo je dlm buai seharian..lgsg tk jge untk menyusu..

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...