Saturday, 15 October 2011

Jalan-jalan kat Taman Negara Pulau Pinang.

Cik Oh! | 00:21 |

eeeee...rasa insap(insaf) sat.
minggu lepas angkat geng p kerachut. Teringin nak hiking+mandi pantai...ala, bkn jauh pun dari usm kan. nek bas rapid tak sampai pun Rm10.00.heehee.tapi sbb berdiri lama dlm bas.sakit gak kaki.hehehe
tengok ni.haaa...memang syok.

pantai dia mmg lawa...paling lawa pasir!macam silica...siyes tak muhong.ha

tengok sini...

ayoi comey & ayuya

yang tak syok...tengah sedap maen ayaq, tetiba de "sesuatu" cam kena kat tgn aku kan.ishhh,saspen gak. rasa mcm kena pasiaq panas.tapi time tu dlm ayaq.pelik nae...mula2 relek je.slow2 nek lepak kat tepi pantai je...lama2 rasa gatai2.ishh.lagi saspen!
aku tgk ayu ngan wana punyala riang ria mandi.haha.depa kata, takpa2, kami uat treatment kat hang.buleh plak depa tanam tgn aku dlm pasiaq, pastu suro aku dok diam2 sat.hahahahaha.aku rasa lwk sgt time ni...sbb depa ingt aku sakit maen2 kot.haha
pastu aku tak tahan...rasa panas ja tgn...angkat2...nahh.merah dowhh.naek bijik2 merah kat tgn.masing2 saspek encik obor-obor la sengat.haha
aku tahan jeq.control comey la kan...hahahaha
betul ke depa kata kalo kena sengat ngn obor-obor,kalo nak lega, bg kena ayaq kencing?tettttttttttttttttttttttttttttttttttttt.aku tak buat ok.haha.geli.
n aku ingt kena obor-obor tu biaseq je.Tapi y jd kat aku ni...luarbiasa!balik usm, aku amik ubat kat pusat kesihatan. sapu ubat tu lega sat...pastu seminggu kemudian, naek balik...alamak.lagi terukkkk tgn aku. cam merebak je bijik2 merah tu.mcm ruam!mak aii...jangan cakap la.takleh tido mlm aku.sbb "terlalu" gatai.jadi cam burok je tgn....eeee...takot tinggai parot....takmau dah,takmau dah...mandi pantai...haha.
ermmm.masuk ni dah dua minggu.tak lega2.adei...crita kat chik, trus kena beletiaq.haha.MEMANG KAKAK AKU!mak aku relek je.hehe

checkpoint pertama.

ayoi comey tengah fokus naik titian kanopi.
(caj RM5 sahaja)

munie ngan ayuya bersantai.



Pintu masuk utama.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...