Friday, 14 October 2011

Sambut Besday Lanuns.

Cik Oh! | 10:13 |

21/3/2011 yang lepas, dapat peluang sambut besday ramai2 ngan kengkawan. Walaupun hari ni besday wana, tapi sebenanye da plan sambut besday ni untuk semua ahli geng lanuns.haha.awat lanuns??adela...hehe.ni kes bantah cakap doct time present sejarah la ni...ilmu tak penuh di dada, tapi ade hati nak bantah cakap profesor....adoi.hehe.konon2 berhujah la tu.



kek telah dicari oleh kak pah...tapi da senget2 da kek tu,haha.Pandai kak pah cari.sedap.



Bukti.Depan makanan, memang aku takkan pandang kamere.hahaha



Tak abeh dgn kek, kfc pun kami baluns.hehe. Apa-apa pun, hepi besday wana.n hepi besday untuk ahli geng lanuns.sbb besday dekat2 kan.kira halal la...


kiri: cik original hime, ayoi comey, ayuya, kp dan jannah.

hepi besday geng lanuns.he

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...