Tuesday, 17 November 2015

Raya ke empat tahun 2015 meriahhnya...

Cik Oh! | 08:41 |


bukan meriah apa...meriah dengan baby2 yang lahir dekat2. rayyan,umairah,alia n little iman! keluarga kecik kami dah makin membesar.Alhamdulillah...

Serabut dahh...

Cik Oh! | 08:33 |


mula2 comel dah pakai headband...
Akhirnyaaa...

Iman dan kakinya.

Cik Oh! | 08:25 |


pehhh.iman jangan buat hal...haha

Tasik Banding!

Cik Oh! | 08:19 |


Mula2 en.somi nak p kelantan. tapi bini dia takmau! anak kecik2 camni mcm tak sesuai nak jalan jauh2 kan.kesian iman kang letih2 badan.ha. singgah sat kat sini.ushar2 hotel.tengok pemandangan tasik yang indah ni. tapi ramai pulak mat salleh lepak2 kat sini...en.somi kite pun mat salleh jugak tau.mat salleh bin abu.hahaha

Hotel Seri Bayu, Baling Kedah!

Cik Oh! | 08:11 |


Lahhh...dahla mengajar dekat2 sini jer. mai tidoq kat sini pasai apaa???tudiaa.ayat kak ct.haha
Biaq pi laa.saja nak try tengok...haha.borin dah menginap kat kupang... Aku rasa okey ja kot hotel ni. paling best time breakfast pagi, kami bertiga ja ada.dah turun lambat!haha

Kaki Bukit Larut

Cik Oh! | 08:04 |


okey,lepas lepak kat tasik, kami bergerak ke Bukit Larut.... seribu kali sayang! time ni hujan2. so bukit larut ditutup buat sementara waktu. mungkin ade tanah runtuh sikit kot. rugi sangat...kalo tidak boleh try naik tgk kan. lepak ajelah kat bawah ni...
tulus sangat kan muke time ni.muahaha

Taiping perak

Cik Oh! | 07:51 |


Okey,lepas bermalam kat tune hotel, kami bergerak ke area Taiping.
cantik kan taiping... Ttbe je lepak tepi tasik ni. Mulanya nak g kenduri ngan apak mama. Oleh sebab kami ralit sangat tgk tasik ni aleh2 kete mama apak kat depan dah hilang.haha dah alang2 hilang tu,en.somi singgah la sini jap.saje lepak2. Orang pandang kami semacam je...takpelah,org bukan tau pun kami dah kawen kan.mungkin org yang lepak2 kat sebelah time ni mesti dorg ingat kami ni pasangan kekasih yang sedang hangat bercinta.haha.sabo jelahhh...

Tune Hotel Perak

Cik Oh! | 07:36 |


singgah tido kat tune hotel sebelum g Bukit Merah. nice...boleh tahan hotel ni.time ni mama apak zaty ajak g maen bowling...tapi En.somi taknak sebab riso kan bini die. Die cakap kena jaga kandungan.tak boleh jalan banyak sangat sbb baru empat bulan kan...okey...
Haa...abaikan barang2 kat atas katil tu...style jugak kan kombinasi merah itam ni.
suke lahh dinding ni.haha

Bukit Merah 2014

Cik Oh! | 07:20 |


menghabiskan sisa2 cuti sekolah dengan keluarga mertua! Konvoi 3 bijik kete p bukit merah.tapi ni apa cita bergambar kat luar jek?taklahh..ni gambar time nak berpisah jalan ngan dorg. Aku ngan suami nak ke peneng. Apak mama zati?terus balik parit kot... bukan senang nak dapat spent time sama2 camni. Paling geram aku juz tgk je dorg mandi-manda...ibu mengandung tengok je sambil uat muke bosan2 la kan dah tak dpt mandi sama.
time ni dah empat bulan dah ni...tapi perut masih steady jer... lawak tengok gambar ni. en.somi nampak sangat serabut.Aku melawak panggil die anneyyy.hahah.selamat tak marahhh...

Preggy Iman.

Cik Oh! | 03:30 |

mama to be..he
lama sangat tak menulis kat sini.macam-macam nak tulis pulak.adoi!!tak berapa nak blogger sgtlah...hukhuk takpa.bukan blog penting2 pom.sekadar blog pasal diri cik oh sendiri ja kot.oppss..pembetulan!puan oh dahh...haha.emmm.tak sedapnyaaa... muke2 waktu mengandungkan iman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...